💼 Хотите стать нашим B2B-клиентом? Пишите на [email protected]
💼 Хотите стать нашим B2B-клиентом? [email protected]
LEMONA

Microswitch SNAP ACTION; 0.3A/30VAC; without lever; SPDT; Pos: 2 SAIA-BURGESS

Tootekood: XCG8-81
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
4.524.52
5-19
4.31
20-99
4.02
100-499
3.87
500+
3.58
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

4.52
2024-11-14 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-11-14 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval80 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Microswitch SNAP ACTION; 0.3A/30VAC; without lever; SPDT; Pos: 2 SAIA-BURGESS

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-385953
NomNr
XCG8-81

Tarnija toote kirjeldus

Microswitch SNAP ACTION; 0.3A/30VAC; without lever; SPDT; Pos: 2

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
XCG8-81
Brand
SAIA-BURGESS
Supplier's product code
XCG8-81
Product ID
U-385953
AC contacts rating @R
0.3A / 30V AC
Body dimensions
19.9x6.4x9.5mm
Contact plating
gold-plated
Contacts configuration
SPDT
IP rating
IP40
Leads
for PCB
Manufacturer
SAIA-BURGESS
Manufacturer series
XC
Mechanical durability
50000000 cycles
Number of positions
2
Operating Force
1.7N
Operating temperature
-40...85°C
Stable positions number
1
Switches features
without lever
Switching method
ON-(ON)
Terminal pitch
6.65mm
Type of switch
microswitch SNAP ACTION
Unit price
No
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].