381 000 products sold on & & eBay. Find out more
LEMONA

Connector: BNC; plug; male; straight; 50Ω; crimped; for cable; POM AMPHENOL RF

Tootekood: 031-320-RFX
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
4.774.77
5-19
4.25
20-49
3.77
50+
3.30
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

4.77
2024-10-23 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-10-23 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval207 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Connector: BNC; plug; male; straight; 50Ω; crimped; for cable; POM AMPHENOL RF

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-56857
Bränd
NomNr
031-320-RFX

Tarnija toote kirjeldus

Connector: BNC; plug; male; straight; 50Ω; crimped; for cable; POM

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
031-320-RFX
Supplier's product code
031-320-RFX
Product ID
U-56857
Additional information
<i><b>more products from this series available on www.tme.eu</b></i>
Body material
brass
Body plating
nickel
Connector
plug
Contact material
brass
Contact plating
gold-plated
Dedicated tool
CTL-3
Electrical mounting
crimped
Insulator material
POM
Kind of cable
RG141
Kind of connector
male
Manufacturer
AMPHENOL RF
Max. frequency
4GHz
Mechanical durability
500 cycles
Mechanical mounting
for cable
Operating temperature
-65...165°C
Spatial orientation
straight
Type of connector
BNC
Wave impedance
50Ω
Brand
AMPHENOL
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].