381 000 products sold on & & eBay. Find out more
LEMONA

Microswitch TACT; SPST; Pos: 2; 0.05A/12VDC; SMD; none; 1.77N; black E-SWITCH

Toote kood: TL3901AGQF180
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
1.57
10-49
1.42
50-99
1.19
100-999
1.13
1000+
1.05
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

1.57
2024-08-20 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-08-20 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval1132 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Microswitch TACT; SPST; Pos: 2; 0.05A/12VDC; SMD; none; 1.77N; black E-SWITCH

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-2333089
Bränd
NomNr
TL3901AGQF180

Tarnija toote kirjeldus

Microswitch TACT; SPST; Pos: 2; 0.05A/12VDC; SMD; none; 1.77N; black

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
TL3901AGQF180
Actuator colour
black
Body dimensions
5.4x5x1.8mm
Button height
1.85mm
Button shape
rectangular
Contacts configuration
SPST
DC contacts rating @R
50mA / 12V DC
Illumination
none
Key stroke
0.3mm
Leads
soldering lugs
Manufacturer
E-SWITCH
Max. contact resistance
:500mΩ
Mechanical durability
50000 cycles
Mounting
SMD
Number of positions
2
Operating Force
1.77N
Operating temperature
-40...85°C
Stable positions number
1
Switching method
OFF-(ON)
Terminal pitch
3.4mm
Type of switch
microswitch TACT
Brand
E-SWITCH
Supplier's product code
TL3901AGQF180
Product ID
U-2333089
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].