💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Wire; LiY; stranded; Cu; 0.25mm2; PVC; black; 100V; 25m; Class: 5 DONAU ELEKTRONIK

Tootekood: D-125-S25-1
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (roll)
1-2
12.0212.02
3-4
10.45
5-9
9.41
10+
8.36
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

12.02
2024-11-28 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-11-28 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval7 roll

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Wire; LiY; stranded; Cu; 0.25mm2; PVC; black; 100V; 25m; Class: 5 DONAU ELEKTRONIK

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-2500465
NomNr
D-125-S25-1

Tarnija toote kirjeldus

Wire; LiY; stranded; Cu; 0.25mm2; PVC; black; 100V; 25m; Class: 5

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
D-125-S25-1
Brand
DONAU ELEKTRONIK
Supplier's product code
D-125-S25-1
Product ID
U-2500465
Cable external diameter
1mm
Cable structure
1x0.25mm<sup>2</sup>
Core section
0.25mm<sup>2</sup>
Core structure
stranded
Flexibility class
5
Insulation colour
black
Kind of core
Cu
Kind of material
no flame propagation
Kind of wire
LiY
Manufacturer
DONAU ELEKTRONIK
Number of cores
1
Operating temperature
-10...85°C
Package contents
25m
Rated voltage
100V
Type of wire
test lead cable
Wire insulation material
PVC
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].