💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Wiipers Z; NBR caoutchouc; Øout: 142mm; -30÷100°C; double; H2: 7mm ORING USZCZELNIENIA TECHNICZNE

Tootekood: Z130X142X5.5/7/10N
no gallery
no gallery

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
5.165.16
10-49
4.64
50+
4.13
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

5.16
2024-10-23 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-10-23 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval10 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Wiipers Z; NBR caoutchouc; Øout: 142mm; -30÷100°C; double; H2: 7mm ORING USZCZELNIENIA TECHNICZNE

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-388040
NomNr
Z130X142X5.5/7/10N

Tarnija toote kirjeldus

Wiipers Z; NBR caoutchouc; Øout: 142mm; -30÷100°C; double; H2: 7mm

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
Z130X142X5.5/7/10N
Brand
ORING USZCZELNIENIA TECHNICZNE
Supplier's product code
Z130X142X5.5/7/10N
Product ID
U-388040
Additional information
<i><b>more products from this series available on www.tme.eu</b></i>
External height
10mm
Gasket material
NBR caoutchouc
H1 dimension
5.5mm
H2 dimension
7mm
Manufacturer
ORING USZCZELNIENIA TECHNICZNE
Operating temperature
-30...100°C
Outside diameter
142mm
Shaft diameter
130mm
Shore hardness
70
Type of mounting element
wiipers Z
Unit price
No
Version
double
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].