💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? Kirjutage [email protected] aadressile
💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? [email protected]
LEMONA

Microswitch TACT; SPST-NO; Pos: 2; 0.05A/12VDC; SMT; none; 1.6N NINIGI

Toote kood: TACTM-34N-F
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-99
0.14
100-999
0.11
1000+
0.08
B2B

Min. kogus: 10

Mitmekordsus: 10

Kokku:

1.40
2024-07-19 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-07-19 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval4640 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Microswitch TACT; SPST-NO; Pos: 2; 0.05A/12VDC; SMT; none; 1.6N NINIGI

Tehnilised andmed

Laokood
U-345560
Bränd
NomNr
TACTM-34N-F

Tarnija toote kirjeldus

Microswitch TACT; SPST-NO; Pos: 2; 0.05A/12VDC; SMT; none; 1.6N

Tarnija toote parameetrid

Product code
TACTM-34N-F
Brand
NINIGI
Supplier's product code
TACTM-34N-F
Product ID
U-345560
Actuator colour
black
Body dimensions
3x6mm
Button height
4.3mm
Button shape
rectangular
Contacts configuration
SPST-NO
DC contacts rating @R
50mA / 12V DC
Illumination
none
Leads
for PCB
Manufacturer
NINIGI
Max. contact resistance
:50mΩ
Min. insulation resistance
0.1GΩ
Mounting
SMT
Number of positions
2
Operating Force
1.6N
Operating temperature
-25...70°C
Soldering temperature
250°C
Stable positions number
1
Switching method
OFF-(ON)
Terminal pitch
1.6x7.4mm
Type of switch
microswitch TACT
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].