💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? Kirjutage [email protected] aadressile
💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? [email protected]
LEMONA

SOCKET, PCB, 1 ROW, VERT, 25WAY

Toote kood: 2206SA-25-46
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
1.77
10-24
1.52
25-49
1.31
50-99
1.20
100+
1.71
B2B

Min. kogus: 5

Mitmekordsus: 5

Kokku:

8.85
2024-07-18 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-07-18 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval52 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
SOCKET, PCB, 1 ROW, VERT, 25WAY

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-657161
Bränd
NomNr
2206SA-25-46

Tarnija toote kirjeldus

SOCKET, PCB, 1 ROW, VERT, 25WAY; Pitch Spacing:1.27mm; No. of Contacts:25Contacts; Gender:Receptacle; Product Range:2206SA Series; Contact Termination Type:Through Hole; No. of Rows:1Rows; Contact Plating:Gold Plated Contacts; Contact Material:Phosphor Bronze; SVHC:No SVHC (15-Jan-2019); Contact Resistance:20mohm; Contact Termination:Solder; Current Rating:1A; Flammability Rating:UL94V-0; Insulation Resistance:500Mohm; Lead Spacing:1.27mm; Operating Temperature Max:125┬░C; Operating Temperature Min:-25┬░C; Termination Method:Solder; Voltage Rating VAC:50V; Withstand Voltage:500V

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
2206SA-25-46
Brand
MULTICOMP
Supplier's product code
1577769
Product ID
U-657161
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].