LEMONA

SOCKET, IDC, 40WAY

Toote kood: 0918 540 6813
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
5.60
10-99
4.50
100-249
4.24
250-499
3.78
500-999
3.48
1000+
4.27
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

5.60
2024-07-23 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-07-23 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval394 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
SOCKET, IDC, 40WAY

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-594177
Bränd
NomNr
0918 540 6813

Tarnija toote kirjeldus

SOCKET, IDC, 40WAY; Pitch Spacing:2.54mm; No. of Contacts:40Contacts; Gender:Receptacle; Product Range:SEK 18 Series; Contact Termination Type:IDC / IDT; No. of Rows:2Rows; Contact Plating:Gold Plated Contacts; Contact Material:Brass; SVHC:No SVHC (15-Jan-2018); Approval Bodies:BS, BT, DIN, F, MIL Spec, NFC; Colour:Grey; Connector Mounting Orientation:Cable; Connector Type:-; Contact Current Rating:1A; Contact Resistance:20mohm; Flammability Rating:UL94V-0; IDC Cable Pitch:0.05"; Insulation Resistance:1Gohm; No. of Mating Cycles:200; Operating Temperature Max:125┬░C; Operating Temperature Min:-55┬░C; Polarisation Type:Bump/Clip; Row Pitch:2.54mm; Voltage Rating V DC:350V; Voltage Rating VAC:350V; Withstand Voltage:1050V

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
0918 540 6813
Brand
HARTING
Supplier's product code
1106733
Product ID
U-594177
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].