Kättetoimetamise tähtajad
Kontorist kättesaamine Tasuta
Tellimusi töödeldakse ja täidetakse tööpäevadel kell 8.30–17.00.
Kui teie tellimus on kogumiseks valmis, teavitame teid sellest SMS-i ja e-posti teel.
Kui teie tellimus on kogumiseks valmis, teavitame teid sellest SMS-i ja e-posti teel.
Kogus laos
Keskladu | |
Tallinna kontor |
Kulleriga koju
Üle 25,00 € (Tellimused kuni 1000 kgs) | Tasuta |
25,00 €-le (Tellimused kuni 1000 kgs) | 4,50 € |
Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele
Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.
3,50 €
Kauba kirjeldus
Kaal
0.0119 kg.
Bränd
Ühefaasiline bipolaarne bimetallkaitsetermostaat AK33 85.05 koos käsitsi nullimise nupuga.
Seda kasutatakse kõige sagedamini täiendava kaitsena ülekuumenemise vastu, kui põhitermostaat ei lülita veesoojendi välja, kui maksimaalne temperatuur on saavutatud.
Termorelee AK33 85.05 töötab temperatuuril 85°C, avarii väljalülitamine vooluvõrgust koos edasise käsitsi aktiveerimise võimalusega pärast rikke põhjuse kõrvaldamist.
Alternatiivsed nimetused: temperatuuri piiraja, avariilüliti, termolüliti, termosulavkaitse, termorelee, käsitsi lähtestatav termolüliti, kaitsetermostaat (VOT), OTV boileri temperatuuri piiraja, ohutustermostaat.
Korpuse mõõtmed: 32 x 19,2 x 9,2 mm.
Aukude vaheline kaugus: 37 mm
Paigaldusavade läbimõõt: 3,5 mm
Kontaktid:
(6,3 x 11 mm)
2x (6,3 x 9 mm)
Kirjeldus on tõlgitud automaatse tõlke abil. Kui märkate mingeid erinevusi, palun teavitage meid e-posti teel [email protected].
Tehnilised andmed
Tarnija toote kirjeldus
Sensor: thermostat; NC x2; 85°C; 16A; 250VAC; connectors 6,3mm
Tarnija toote parameetrid
Body dimensions
31.5x19.5x12mm
Connection
connectors 6,3mm
Manufacturer
TOMIC
Max. operating current
16A
Max. operating voltage
250V AC
Opening temperature
85°C
Output configuration
NC x2
Sensors features
mounting holes Ø3,5mm, pitch 37mm
Type of sensor
thermostat
Tolerance
±5°C
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].