💼 Хотите стать нашим B2B-клиентом? Пишите на [email protected]
💼 Хотите стать нашим B2B-клиентом? [email protected]
LEMONA

Screw; M4x16; 0.7; Head: cheese head; hex key; HEX 3mm; steel; zinc BOSSARD

Tootekood: B4X16/BN3
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-499
0.07
500-999
0.05
1000+
0.04
B2B

Min. kogus: 100

Mitmekordsus: 100

Kokku:

7.00
2024-10-08 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-10-08 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval4800 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Screw; M4x16; 0.7; Head: cheese head; hex key; HEX 3mm; steel; zinc BOSSARD

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-124996
Bränd
NomNr
B4X16/BN3

Tarnija toote kirjeldus

Screw; M4x16; 0.7; Head: cheese head; hex key; HEX 3mm; steel; zinc

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
B4X16/BN3
Supplier's product code
B4X16/BN3
Product ID
U-124996
Additional information
<i><b>more products from this series available on www.tme.eu</b></i>
BN standard
BN 3
Cut size
HEX 3mm
DIN standard
DIN 912
Head diameter
7mm
Head height
4mm
ISO standard
ISO 4762
Kind of cut
hex key
Kind of head
cheese head
Length
16mm
Manufacturer
BOSSARD
Material
steel
Plating material
zinc
PN standard
PN 82302
Strength class
8.8
Thread
M4
Thread + Length - #search
M4x16
Thread pitch
0.7
Type of mounting element
screw
Unit price
No
Brand
BOSSARD
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].