💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? Kirjutage [email protected] aadressile
💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? [email protected]
LEMONA

Safety switch: key operated; XCSA; NC x3; Features: no key; IP67 TELEMECANIQUE SENSORS

Toote kood: XCSA801
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
179.21
5-9
167.41
10+
155.62
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

179.21
2024-07-15 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-07-15 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval10 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Safety switch: key operated; XCSA; NC x3; Features: no key; IP67 TELEMECANIQUE SENSORS

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-1887966
NomNr
XCSA801

Tarnija toote kirjeldus

Safety switch: key operated; XCSA; NC x3; Features: no key; IP67

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Body material
metal
Colour
red
Contacts configuration
NC x3
Contacts electrical parameters
250V AC / 3A
Electrical connection
PG13,5
IP rating
IP67
Manufacturer
TELEMECANIQUE SENSORS
Manufacturer series
XCSA
Mechanical durability
1000000 cycles
Number of key entry slots
2
Operating temperature
-25...70°C
Related items
XCSZ01
Safety switches features
no key
Switches features
slow action contacts
Type of safety switch
key operated
Trade name
PREVENTA
NomNr
XCSA801
Brand
TELEMECANIQUE SENSORS
Supplier's product code
XCSA801
Product ID
U-1887966
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].