💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? Kirjutage [email protected] aadressile
💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? [email protected]
LEMONA

RESISTOR, 15W 5% 22R

Toote kood: WH10-22RJI
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Vabandame, meil ei ole enam seda kaupa.

Soovitame valida:

Selle kategooria teised tooted

Kättetoimetamise tähtajad

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Ei ole saadavalEi ole saadaval

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

RESISTOR, 15W 5% 22R

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-3673241
NomNr
WH10-22RJI

Tarnija toote kirjeldus

RESISTOR, 15W 5% 22R; Resistance:22ohm; Product Range:WH Series; Power Rating:15W; Resistance Tolerance:┬▒ 5%; Resistor Terminals:Solder Lug; Voltage Rating:265V; Resistor Element Material:Wirewound; Temperature Coefficient:┬▒ 50ppm/┬░C; SVHC:No SVHC (15-Jan-2019); External Depth:8.9mm; External Length / Height:21mm; External Width:12.4mm; Fixing Centres LxW:15.9x14.3; Full Power Rating Temperature:20┬░C; Insulation Resistance:10000mohm; No. of Pins:2Pins; Operating Temperature Max:275┬░C; Operating Temperature Min:-55┬░C; Operating Temperature Range:-55┬░C to +275┬░C; Resistor Case Style:Axial Leaded; Resistor Mounting:Through Hole; Temperature Coeff. +:50ppm/┬░C; Temperature Coeff. -:50ppm/┬░C; Temperature Rise:19.4┬░C; Tolerance +:5%; Tolerance -:5%; Voltage Rating VAC:265V

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
WH10-22RJI
Brand
TT electronics
Supplier's product code
9506934
Product ID
U-3673241
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].