💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Quick splice; QLX; spring clamp; 1.5÷2.5mm2; 300V; 20A; red; ways: 1 NICHIFU

Tootekood: QLX2-RCL
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-49
19.8019.80
50-499
18.09
500-1999
16.12
2000-9999
14.43
10000+
12.53
B2B

Min. kogus: 10

Mitmekordsus: 10

Kokku:

198.00
2024-11-29 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-11-29 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval345 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Quick splice; QLX; spring clamp; 1.5÷2.5mm2; 300V; 20A; red; ways: 1 NICHIFU

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-299983
Bränd
NomNr
QLX2-RCL

Tarnija toote kirjeldus

Quick splice; QLX; spring clamp; 1.5÷2.5mm2; 300V; 20A; red; ways: 1

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
QLX2-RCL
Colour
red
Conform to the norm
VDE
Connector series
QLX
Contact material
copper
Contact plating
tinned
Current rating
20A
Electrical mounting
spring clamp
Manufacturer
NICHIFU
Number of terminals
2
Number of ways
1
Operating temperature
max. 80°C
Rated voltage
300V
Stripped wire length
12mm
Type of splice terminal
quick splice
Trade name
quick splice
Wire cross-section
1.5...2.5mm<sup>2</sup>
Brand
NICHIFU
Supplier's product code
QLX2-RCL
Product ID
U-299983
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].