💼 Хотите стать нашим B2B-клиентом? Пишите на [email protected]
💼 Хотите стать нашим B2B-клиентом? [email protected]
LEMONA

Label; 20.32mm; 36.5mm; white; -40÷150°C; 3.8÷7.6mm2; Thk: 25um HELLERMANNTYTON

Tootekood: TAG132LA4-1104
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (package)
1-2
453.25453.25
3+
420.86
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

453.25
2024-11-22 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-11-22 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval1 package

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Label; 20.32mm; 36.5mm; white; -40÷150°C; 3.8÷7.6mm2; Thk: 25um HELLERMANNTYTON

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-345588
NomNr
TAG132LA4-1104

Tarnija toote kirjeldus

Label; 20.32mm; 36.5mm; white; -40÷150°C; 3.8÷7.6mm2; Thk: 25um

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
TAG132LA4-1104
Brand
HELLERMANNTYTON
Supplier's product code
TAG132LA4-1104
Product ID
U-345588
Application of storage accessories
for marking wire and cable
Colour
white
Features of storage accessories
self-laminating
Label length
36.5mm
Manufacturer
HELLERMANNTYTON
Material
polyester
No. of labels
2500pcs.
Operating temperature
-40...150°C
Related items
TAGPRINTPRO2.0EU
Resistance to
most of solvents
Thickness
25µm
Type of storage accessories
label
Unit price
Yes
Width
20.32mm
Wire cross-section
3.8...7.6mm<sup>2</sup>
Working part length
12.7mm
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].