🕑 Tähtis! Kontor on suletud 10. jaanuaril 2025 inventuuri tõttu.
🕑 Tähtis! Kontor on suletud 10. jaanuaril 2025 inventuuri tõttu.
LEMONA

Connector: MCX; plug; male; angled 90°; 75Ω; soldering,crimped AMPHENOL RF

Tootekood: 252102-75
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-19
21.3821.38
20-24
16.78
25-49
16.53
50-249
15.76
250+
14.02
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

21.38
2025-01-16 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-01-16 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval50 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Connector: MCX; plug; male; angled 90°; 75Ω; soldering,crimped AMPHENOL RF

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-1919528
Bränd
NomNr
252102-75

Tarnija toote kirjeldus

Connector: MCX; plug; male; angled 90°; 75Ω; soldering,crimped

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
252102-75
Brand
AMPHENOL
Supplier's product code
252102-75
Product ID
U-1919528
Body material
brass
Body plating
gold
Connector
plug
Contact material
brass
Contact plating
gold-plated
Dedicated tool
47-10150
Electrical mounting
crimped
Insulator material
PTFE
Kind of cable
Belden 9221
Kind of connector
male
Manufacturer
AMPHENOL RF
Max. frequency
6GHz
Mechanical durability
500 cycles
Mechanical mounting
for cable
Operating temperature
-65...165°C
Spatial orientation
angled 90°
Type of connector
MCX
Wave impedance
75Ω
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].