💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Enclosure: for modular components; IP65; white; No.of mod: 36 EATON ELECTRIC

Tootekood: IKA-2/36-ST-OT
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
241.15241.15
5-24
226.96
25+
205.68
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

241.15
2024-10-15 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-10-15 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval1 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Enclosure: for modular components; IP65; white; No.of mod: 36 EATON ELECTRIC

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-215406
NomNr
IKA-2/36-ST-OT

Tarnija toote kirjeldus

Enclosure: for modular components; IP65; white; No.of mod: 36

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
IKA-2/36-ST-OT
Body colour
white
Caution!
without screw terminals N/PE
Cover colour
transparent darkened
Cover material
polycarbonate
Enclosure material
ABS
Enclosures application
DIN rail modules
IP rating
IP65
Manufacturer
EATON ELECTRIC
Mechanical impact resistance
IK08
Modules arrangement
18+18
Mounting
for wall mounting
Number of modules
36
Number of rows
2
Protection class
II
Type of enclosure
for modular components
Unit price
No
Brand
EATON ELECTRIC
Supplier's product code
IKA-2/36-ST-OT
Product ID
U-215406
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].