💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? Kirjutage [email protected] aadressile
💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? [email protected]
LEMONA

IC: authentication; SHA-256 hash algorithm,HMAC; uDFN8; 5000pcs. MICROCHIP TECHNOLOGY

Toote kood: ATECC608A-MAHDA-S
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
1.50
10-24
1.44
25-99
1.29
100-499
1.19
500+
1.14
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

1.50
2024-07-17 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-07-17 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval1984 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
IC: authentication; SHA-256 hash algorithm,HMAC; uDFN8; 5000pcs. MICROCHIP TECHNOLOGY

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-118132
Bränd
NomNr
ATECC608A-MAHDA-S

Tarnija toote kirjeldus

IC: authentication; SHA-256 hash algorithm,HMAC; uDFN8; 5000pcs.

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
ATECC608A-MAHDA-S
Brand
MICROCHIP
Supplier's product code
ATECC608A-MAHDA-S
Product ID
U-118132
Case
uDFN8
Ciphering
HMAC
Integrated circuit features
RNG
Interface
I2C
Kind of memory
EEPROM
Kind of package
tape
Manufacturer
MICROCHIP TECHNOLOGY
Manufacturer series
CryptoAuthentication™
Memory
10kB EEPROM
Mounting
SMD
Operating temperature
-40...85°C
Operating voltage
1.8...5.5V
Quantity in set/package
5000pcs.
Supply voltage
2...5.5V
Type of integrated circuit
authentication
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].