LEMONA

GAP PAD VO, 0.125", 4"X4" SHEET

Toote kood: GAP PAD 0.125" SHEET 100MMX100MM
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
37.77
5-9
32.37
10-19
29.81
20-49
25.74
50+
28.52
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

37.77
2024-07-15 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-07-15 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval42 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
GAP PAD VO, 0.125", 4"X4" SHEET

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-3663783
Bränd
NomNr
GAP PAD 0.125" SHEET 100MMX100MM

Tarnija toote kirjeldus

GAP PAD VO, 0.125", 4"X4" SHEET; Thermal Conductivity:0.8W/m.K; Conductive Material:-; Thickness:3.175mm; Thermal Impedance:-; Dielectric Strength:-; External Length:-; External Width:100mm; Product Range:-; SVHC:No SVHC (27-Jun-2018); Breakdown Voltage Vbr:6kV; Dielectric Constant:5.5; Electrical Property Ins / Con:Insulative; External Depth:3.2mm; Insulator Body Material:Gap Pad VO; Length:100mm; Material:Gap Pad VO; Operating Temperature Max:200┬░C; Operating Temperature Min:-60┬░C; Operating Temperature Range:-60┬░C to +200┬░C; Overall Width:100mm; Thermal Conductivity (Cal/cm┬│/K):0.8Cal/cm┬│/K; Type:Thermal Pad; Volume Resistivity:100000Mohm-m

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
GAP PAD 0.125" SHEET 100MMX100MM
Brand
BERGQUIST
Supplier's product code
681155
Product ID
U-3663783
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].