💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Fuse: fuse; quick blow; 1A; 250VAC; ceramic,cylindrical; 5x20mm EATON/BUSSMANN

Tootekood: BK1-S501-1-R
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-49
0.470.47
50-99
0.41
100-499
0.34
500-999
0.31
1000+
0.26
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

0.47
2024-11-11 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-11-11 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval990 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Fuse: fuse; quick blow; 1A; 250VAC; ceramic,cylindrical; 5x20mm EATON/BUSSMANN

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-2952654
NomNr
BK1-S501-1-R

Tarnija toote kirjeldus

Fuse: fuse; quick blow; 1A; 250VAC; ceramic,cylindrical; 5x20mm

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
BK1-S501-1-R
Supplier's product code
BK1-S501-1-R
Product ID
U-2952654
#Promotion
eaton_202305
Breaking capacity
1.5kA
Breaking characteristics
2.75I<sub>n</sub>: min 10ms
Contact material
brass
Contact plating
nickel plated
Current rating
1A
Energy I2t
0.146A<sup>2</sup>s
Fuse characteristics
quick blow
Fuse size
5x20mm
Kind of fuse
miniature
Kind of package
bag
Manufacturer
EATON/BUSSMANN
Manufacturer series
S501
Rated voltage
250V AC
Resistance
231mΩ
Type of fuse
fuse
Voltage drop
0.33V
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].