-20% allahindlus koodiga: MUST20. Rohkem >
-20% allahindlus koodiga: MUST20. Rohkem >
LEMONA

Switch: DIP-SWITCH; OFF-ON; 0.025A/24VDC; Pos: 2; -40÷85°C; SMD KNITTER-SWITCH

Tootekood: SBS1006
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
3.963.96
5-9
3.29
10-27
2.63
28-55
2.23
56+
2.05
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

3.96
2024-12-04 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-12-04 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval21 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Switch: DIP-SWITCH; OFF-ON; 0.025A/24VDC; Pos: 2; -40÷85°C; SMD KNITTER-SWITCH

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-2359446
NomNr
SBS1006

Tarnija toote kirjeldus

Switch: DIP-SWITCH; OFF-ON; 0.025A/24VDC; Pos: 2; -40÷85°C; SMD

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
SBS1006
Brand
KNITTER-SWITCH
Supplier's product code
SBS1006
Product ID
U-2359446
Body colour
black
Body dimensions
16.18x6.2x3mm
Body material
PPS
Contact plating
gold-plated
DC contacts rating @R
0.025A / 24V DC
Illumination
none
Leads
flat pin
Manufacturer
KNITTER-SWITCH
Manufacturer series
SBS
Max. contact resistance
:50mΩ
Mechanical durability
2000 cycles
Mounting
SMD
Mounting hole diameter
16.18x6.2mm
Number of positions
2
Operating Force
10N
Operating temperature
-40...85°C
Stable positions number
2
Switching method
OFF-ON
Terminal pitch
2.54mm
Type of switch
DIP-SWITCH
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].