💼 Хотите стать нашим B2B-клиентом? Пишите на [email protected]
💼 Хотите стать нашим B2B-клиентом? [email protected]
LEMONA

PCB terminal block; angled; 5mm; ways: 2; on PCBs; 0.5÷1.5mm2; 10A AMPHENOL ANYTEK

Tootekood: TO0201020000G
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
1.17
5-19
0.87
20-99
0.73
100-499
0.52
500+
0.44
B2B

Min. kogus: 3

Mitmekordsus: 1

Kokku:

3.51
2024-09-20 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-09-20 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval985 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
PCB terminal block; angled; 5mm; ways: 2; on PCBs; 0.5÷1.5mm2; 10A AMPHENOL ANYTEK

Tehnilised andmed

Laokood
U-3863392
Bränd
NomNr
TO0201020000G

Tarnija toote kirjeldus

PCB terminal block; angled; 5mm; ways: 2; on PCBs; 0.5÷1.5mm2; 10A

Tarnija toote parameetrid

Body material
thermoplastic
Colour
black
Connector
terminal
Connector pinout layout
1x2
Contact material
brass
Contact plating
tinned
Contacts pitch
5mm
Current rating
10A
Electrical mounting
screw terminal
Flammability rating
UL94V-0
Manufacturer
AMPHENOL ANYTEK
Mechanical mounting
on PCBs
Number of ways
2
Operating temperature
-40...115°C
Spatial orientation
angled
Type of connector
PCB terminal block
Wire cross-section
0.5...1.5mm<sup>2</sup>
Wire size
26AWG...16AWG
Product code
TO0201020000G
Brand
AMPHENOL
Supplier's product code
TO0201020000G
Product ID
U-3863392
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].