💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Connector: HDC; contact insert; female; Han® ES Press; PIN: 10 HARTING

Tootekood: 09330102778
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
52.9152.91
10-24
27.21
25+
23.44
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

52.91
2024-11-29 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-11-29 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval10 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Connector: HDC; contact insert; female; Han® ES Press; PIN: 10 HARTING

Tehnilised andmed

Laokood
U-2964848
Bränd
NomNr
09330102778

Tarnija toote kirjeldus

Connector: HDC; contact insert; female; Han® ES Press; PIN: 10

Tarnija toote parameetrid

Product code
09330102778
Case
size 10B
Connector
contact insert
Connector pinout layout
10+PE
Connector series
Han® ES Press
Connector variant
with PE Press terminal
Current rating
16A
Electrical mounting
snap-on (ES Press)
Engineering PN
Han 10ES-Press-SMC-FI-CCT-PE Press
Insert mounting
57x27mm
Kind of connector
female
Manufacturer
HARTING
Mechanical durability
500 cycles
Number of pins
10
Operating temperature
-40...125°C
Rated voltage
500V
Type of connector
HDC
Wire cross-section
0.14...2.5mm<sup>2</sup>
Brand
HARTING
Supplier's product code
09330102778
Product ID
U-2964848
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].