LEMONA

CONNECTOR, ETHERNET, IN-LINE, UTP

Toote kood: PX0777/UTP
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
33.40
10-24
32.52
25-99
31.63
100-249
30.75
250-499
29.96
500+
31.91
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

33.40
2024-07-18 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-07-18 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval114 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
CONNECTOR, ETHERNET, IN-LINE, UTP

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-601668
Bränd
NomNr
PX0777/UTP

Tarnija toote kirjeldus

CONNECTOR, ETHERNET, IN-LINE, UTP; In Line Connector A:-; In Line Connector B:-; Connector Type:RJ45; Product Range:Buccaneer Series; Convert From Gender:Plug, Receptacle; Convert From Positions:1Ways; Convert To Gender:Receptacle, Plug; Convert To Positions:1Ways; SVHC:No SVHC (27-Jun-2018); Cable Diameter Max:8mm; Cable Diameter Min:3.5mm; Colour:Black; Connector Mounting:Cable Mount; Connector Mounting Orientation:Cable; Current Rating:1.5A; External Diameter:38.1mm; IP / NEMA Rating:IP68; Length:105mm; Material:Glass Filled Polyamide; No. of Contacts:8Contacts; Operating Temperature Max:70┬░C; Operating Temperature Min:-20┬░C; Standard:UL94V-0; Voltage Rating V DC:42V; Voltage Rating VAC:30V

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
PX0777/UTP
Brand
Bulgin
Supplier's product code
1172516
Product ID
U-601668
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].