💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Connector: DIN 41612; plug; type C; female; PIN: 96; a+b+c; crimped HARTING

Tootekood: 09030963214
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
12.0612.06
10-149
9.59
150-749
9.13
750-1049
7.69
1050+
7.66
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

12.06
2025-01-02 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-01-02 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval106 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Connector: DIN 41612; plug; type C; female; PIN: 96; a+b+c; crimped HARTING

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-58905
Bränd
NomNr
09030963214

Tarnija toote kirjeldus

Connector: DIN 41612; plug; type C; female; PIN: 96; a+b+c; crimped

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Connector
plug
Connector pinout layout
a+b+c
Connector variant
type C
Contact plating
selectively gold plated
Electrical mounting
crimped
Enclosure material
thermoplastic
Engineering PN
DIN-Signal C096FC-B
Flammability rating
UL94V-0
Kind of connector
female
Manufacturer
HARTING
Maximum current
2A
Number of pins
96
Operating temperature
-55...125°C
Spatial orientation
straight
Type of connector
DIN 41612
Product code
09030963214
Brand
HARTING
Supplier's product code
09030963214
Product ID
U-58905
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].