💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Cable: for sensors/automation; PIN: 4; M12-M12; B code-Profibus HARTING

Tootekood: 21349091487100
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
128.53128.53
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

128.53
2024-11-26 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-11-26 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval1 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Cable: for sensors/automation; PIN: 4; M12-M12; B code-Profibus HARTING

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-76212
Bränd
NomNr
21349091487100

Tarnija toote kirjeldus

Cable: for sensors/automation; PIN: 4; M12-M12; B code-Profibus

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
21349091487100
Brand
HARTING
Supplier's product code
21349091487100
Product ID
U-76212
Cable length
10m
Cable/adapter structure
M12 - M12
Connector 1
plug
Connector 2
plug
Engineering PN
M12 Cable Assembly B-cod an/an m/f 10,0m
Kind of connector 1
male
Kind of connector 2
female
Manufacturer
HARTING
Number of cores
2
Number of pins
4
Polarisation
B code - Profibus
Spatial orientation 1
angled 90°
Spatial orientation 2
angled 90°
Type of connection cable
for sensors/automation
Wire insulation material
polyurethane thermoplastic TPE-U
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].