💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? Kirjutage [email protected] aadressile
💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? [email protected]
LEMONA

AMG8833 Grid-EYE - IR temperature sensor Qwiic / STEMMA QT - Adafruit 3538

Toote kood: ADA-19092
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
73.42
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

73.42
2024-09-10 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-09-10 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

SaadavalSaadaval

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
AMG8833 Grid-EYE - IR temperature sensor Qwiic / STEMMA QT - Adafruit 3538

Tehnilised andmed

Laokood
U-2585660
Vöötkoodid
5904422354732
Bränd
NomNr
ADA-19092

Tarnija toote kirjeldus

Digital IR thermal camera sensor manufactured by Adafruit. It is compatible with Arduino and other derivative boards, among others. Equipped with AMG8833 chip, it detects objects using infrared technology with an 8 x 8 thermocouple array. Qwiic / STEMMA QT connectors are placed on the board. The temperature measurement range is from 0°C to 80°C. The sensor detects human presence from a maximum distance of 7 m. The maximum refresh rate is 10 Hz, which makes the sensor suitable for custom human detection projects or mini thermal imaging cameras. Powered by 3 V to 5 V.

Tarnija toote parameetrid

NomNr
ADA-19092
Brand
Adafruit
Supplier's product code
ADA-19092
Product ID
U-2585660
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].