⚡ Rahulik meel igas olukorras – ostke varutoiteallikas ja vältige ootamatuid voolukatkestusi! Toiteplokid >
⚡ Vältige ootamatuid voolukatkestusi! Soovitame toiteplokid
LEMONA

Cable; 3x0.75mm2; IEC C13 female,IEC C14 male; PVC; 1.8m; black ESPE

Tootekood: KAB-C13-C14-1.8-BK
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
6.866.86
10-49
6.04
50-99
4.93
100+
4.39
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

6.86
2025-02-17 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-02-17 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval441 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Cable; 3x0.75mm2; IEC C13 female,IEC C14 male; PVC; 1.8m; black ESPE

Tehnilised andmed

Laokood
U-225916
Bränd
NomNr
KAB-C13-C14-1.8-BK

Tarnija toote kirjeldus

Cable; 3x0.75mm2; IEC C13 female,IEC C14 male; PVC; 1.8m; black

Tarnija toote parameetrid

Product code
KAB-C13-C14-1.8-BK
Supplier's product code
KAB-C13-C14-1.8-BK
Product ID
U-225916
Application
for computer
Cable length
1.8m
Cable structure
3x0.75mm<sup>2</sup>
Cable/adapter structure
IEC C13 female
Core section
0.75mm<sup>2</sup>
Insulation colour
black
Kind of wire
H05VV-F
Manufacturer
ESPE
Max. operating current
10A
Number of cores
3
Rated voltage
0.25kV
Type of connection cable
mains
Wire insulation material
PVC
Brand
ESPE
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].