⚡ Rahulik meel igas olukorras – ostke varutoiteallikas ja vältige ootamatuid voolukatkestusi! Toiteplokid >
⚡ Vältige ootamatuid voolukatkestusi! Soovitame toiteplokid
LEMONA

Supercapacitor; THT; 1.5F; 2.5VDC; -20÷80%; Body dim: Ø10x14mm EATON ELECTRONICS

Tootekood: B1010-2R5155-R
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
3.793.79
10-39
2.94
40-99
2.61
100-999
2.43
1000+
2.03
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

3.79
2025-02-17 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-02-17 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval60 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Supercapacitor; THT; 1.5F; 2.5VDC; -20÷80%; Body dim: Ø10x14mm EATON ELECTRONICS

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-2946478
NomNr
B1010-2R5155-R

Tarnija toote kirjeldus

Supercapacitor; THT; 1.5F; 2.5VDC; -20÷80%; Body dim: Ø10x14mm

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Body dimensions
Ø10x14mm
Capacitance
1.5F
ESR value
0.3Ω
Leakage current
7µA
Manufacturer
EATON ELECTRONICS
Manufacturer series
B
Mounting
THT
Operating temperature
-25...70°C
Operating voltage
2.5V DC
Terminal pitch
5mm
Type of capacitor
supercapacitor
Tolerance
-20...80%
Product code
B1010-2R5155-R
Brand
EATON ELECTRIC
Supplier's product code
B1010-2R5155-R
Product ID
U-2946478
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].