Lugupeetud kliendid! 24.02.2025 oleme suletud.
Lugupeetud kliendid! 24.02.2025 oleme suletud.
LEMONA

Sensor: photoelectric; Range: 0.1÷4m; PNP; DARK-ON; Usup: 10÷30VDC BALLUFF

Tootekood: BOS012C
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
97.5097.50
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

97.50
2025-02-28 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-02-28 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval3 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Sensor: photoelectric; Range: 0.1÷4m; PNP; DARK-ON; Usup: 10÷30VDC BALLUFF

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-132117
Bränd
NomNr
BOS012C

Tarnija toote kirjeldus

Sensor: photoelectric; Range: 0.1÷4m; PNP; DARK-ON; Usup: 10÷30VDC

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Body dimensions
42.3x10.8x19.5mm
Body material
PBT
Connection
lead 2m
IP rating
IP67
Manufacturer
BALLUFF
Max. operating current
0.1A
Operating temperature
-25...55°C
Operation mode
retro-reflective
Operation modes
DARK-ON
Output configuration
PNP
Range
0.1...4m
Related items
P250
Sensors features
Reflector must be ordered separately.
Supply voltage
10...30V DC
Switching frequency max
500Hz
Type of sensor
photoelectric
Product code
BOS012C
Brand
BALLUFF
Supplier's product code
BOS012C
Product ID
U-132117
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].