⚡ Rahulik meel igas olukorras – ostke varutoiteallikas ja vältige ootamatuid voolukatkestusi! Toiteplokid >
⚡ Vältige ootamatuid voolukatkestusi! Soovitame toiteplokid
LEMONA

Sensor: photoelectric; Range: 0÷2m; PNP / NO / NC; Usup: 10÷30VDC Sensopart

Tootekood: FR10-RL-PS-KM3
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
261.36261.36
5+
242.69
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

261.36
2025-02-13 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-02-13 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval2 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Sensor: photoelectric; Range: 0÷2m; PNP / NO / NC; Usup: 10÷30VDC Sensopart

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-191792
Bränd
NomNr
FR10-RL-PS-KM3

Tarnija toote kirjeldus

Sensor: photoelectric; Range: 0÷2m; PNP / NO / NC; Usup: 10÷30VDC

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
FR10-RL-PS-KM3
Supplier's product code
FR10-RL-PS-KM3
Product ID
U-191792
Body dimensions
8x14.6x21.1mm
Connection
connector M8
IP rating
IP67
Manufacturer
Sensopart
Number of pins
3
Operating temperature
-20...50°C
Operation mode
retro-reflective
Output configuration
PNP / NO / NC
Range
0...2m
Supply voltage
10...30V DC
Switching frequency max
1kHz
Type of sensor
photoelectric
Brand
Sensopart
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].