💼 Хотите стать нашим B2B-клиентом? Пишите на [email protected]
💼 Хотите стать нашим B2B-клиентом? [email protected]
LEMONA

IC: PMIC; PWM controller; 0.1A; 500kHz÷1MHz; Ch: 4; DIP20; H-bridge TEXAS INSTRUMENTS

Tootekood: UCC3895N
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-17
9.139.13
18-107
7.22
108-251
6.88
252+
5.88
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

9.13
2024-11-21 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-11-21 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval239 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

IC: PMIC; PWM controller; 0.1A; 500kHz÷1MHz; Ch: 4; DIP20; H-bridge TEXAS INSTRUMENTS

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-367267
NomNr
UCC3895N

Tarnija toote kirjeldus

IC: PMIC; PWM controller; 0.1A; 500kHz÷1MHz; Ch: 4; DIP20; H-bridge

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
UCC3895N
#Promotion
aac_202202
Application
SMPS
Case
DIP20
Duty cycle factor
0...100%
Frequency
0.5...1MHz
Integrated circuit features
funkcja Soft-Start
Kind of integrated circuit
PWM controller
Kind of package
tube
Manufacturer
TEXAS INSTRUMENTS
Mounting
THT
Number of channels
4
Operating temperature
0...70°C
Operating voltage
9...16.5V DC
Output current
0.1A
Supply voltage
11...16.5V
Type of integrated circuit
PMIC
Topology
H-bridge
Unit price
No
Brand
TEXAS INSTRUMENTS
Supplier's product code
UCC3895N
Product ID
U-367267
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].