💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Connector: 4mm banana; plug; 24A; 1kVDC; violet; 0.5÷2.5mm2; 3mΩ HIRSCHMANN T&M

Tootekood: LASSWSVI
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
4.934.93
5-24
4.46
25+
3.87
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

4.93
2025-03-17 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-03-17 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval26 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Tasuta

Kauba kirjeldus

Connector: 4mm banana; plug; 24A; 1kVDC; violet; 0.5÷2.5mm2; 3mΩ HIRSCHMANN T&M

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-3746850
NomNr
LASSWSVI

Tarnija toote kirjeldus

Connector: 4mm banana; plug; 24A; 1kVDC; violet; 0.5÷2.5mm2; 3mΩ

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
LASSWSVI
Brand
HIRSCHMANN
Supplier's product code
LASSWSVI
Product ID
U-3746850
Colour
violet
Conform to the norm
EN 61010
Connection
screwed
Connector
plug
Connector variant
insulated
Contact resistance
3mΩ
Current rating
24A
Engineering PN
934099109
Manufacturer
HIRSCHMANN T&M
Mounting
on cable
Operating temperature
-15...70°C
Rated voltage
1kV DC
Type of connector
4mm banana
Wire cross-section
0.5...2.5mm<sup>2</sup>
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].