💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Wire: microphone cable; 2x0.22mm2; black; OFC; -15÷70°C TASKER

Tootekood: TAS-C286BK
no gallery
no gallery
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (m)
1-24
2.472.47
25-49
2.19
50-99
1.98
100+
1.81
B2B

Min. kogus: 5

Mitmekordsus: 5

Kokku:

12.35
2024-11-28 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-11-28 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval518 m

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Bränd
Wire: microphone cable; 2x0.22mm2; black; OFC; -15÷70°C TASKER

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-346145
Bränd
NomNr
TAS-C286BK

Tarnija toote kirjeldus

Wire: microphone cable; 2x0.22mm2; black; OFC; -15÷70°C

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
TAS-C286BK
Cable external diameter
3.8mm
Cable structure
2x0.22mm<sup>2</sup>
Core section
0.22mm<sup>2</sup>
Core structure
stranded
CPR standard
no classification
Insulation colour
black
Kind of core
OFC
Kind of material
no flame propagation
Manufacturer
TASKER
Number of cores
2
Operating temperature
-15...70°C
Package contents
100m
Rated voltage
49V AC
Shield structure
braid made of copper wires
Type of wire
microphone cable
Wire insulation material
PVC FirestoP®
Brand
TASKER
Supplier's product code
TAS-C286BK
Product ID
U-346145
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].