⚡ Rahulik meel igas olukorras – ostke varutoiteallikas ja vältige ootamatuid voolukatkestusi! Toiteplokid >
⚡ Vältige ootamatuid voolukatkestusi! Soovitame toiteplokid
LEMONA

KNIPEX 16 60 05 SB Stripping Tool for coax cable 105 mm

Tootekood: 16 60 05 SB
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Knipex
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
21.0521.05
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

21.05
2025-02-27 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-02-27 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

SaadavalSaadaval

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Knipex
KNIPEX 16 60 05 SB Stripping Tool for coax cable 105 mm

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-1718017
Vöötkoodid
4003773044888
Bränd
NomNr
16 60 05 SB

Tarnija toote kirjeldus

  • for stripping coax cables (RG 58, RG 59 and RG 62)
  • for stripping outer sheath, shield and insulation in a single process
  • with three built-in blades
  • the cutting depth of each blade can be adjusted individually by means of a hexagonal key (Allen key)
  • the blade spacing remains constant

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
16 60 05 SB
Height
36 mm
Length
186 mm
Product Group
Stripping Tool for coax cable
Weight
75 g
Width
86 mm
Brand
KNIPEX
Supplier's product code
16 60 05 SB
Product ID
U-1718017
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].