Kättetoimetamise tähtajad
Tellimuse töötlemine
Tellimusi töödeldakse ja täidetakse tööpäevadel kell 8.30–17.00. Anname SMS-i ja e-posti teel teada, kui Teie kaup on teele pandud
Kogus laos
Lemona Eesti ladu | |
Lemona Vilnius ladu 1 | |
Lemona Vilnius ladu 2 | |
Lemona Kaunas ladu | |
Lemona Klaipėda ladu | |
Lemona Šiauliai ladu | |
Lemona keskladu |
Kulleriga koju
Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.
Üle 25,00 € (Tellimused kuni 1000 kgs) | Tasuta |
25,00 €-le (Tellimused kuni 1000 kgs) | 5,00 € |
Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele
Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.
3,50 €
Kauba kirjeldus

Lamedate ja ümarate materjalide haardetsoonidega, sobivad universaalseks kasutamiseks
Pehme ja kõva traadi lõiketeradega
Pikad lõiketerad paksemate kaablite jaoks
Lõikeservad täiendavalt karastatud induktsioonkarastusega, servade kõvadus ca. 60 HRC
TEHNILISED OMADUSED
Käepidemed: mitmekomponentne
Kaal: 223 g
Mõõtmed: 160 x 55 x 21 mm
Standardid: DIN ISO 5746
Keskmise kõvadusega kaablikäär: Ø 3,1 mm
Kõva kaablikäär: Ø 2,0 mm
Mitmejuhtmelise kaabli lõikamine: Ø 10,0 mm / 16,0 mm²
Kirjeldus on tõlgitud automaatse tõlke abil. Kui märkate mingeid erinevusi, palun teavitage meid e-posti teel [email protected].
Tehnilised andmed
Tarnija toote kirjeldus
- With comfort handles: consisting of three ergonomic components for optimized handling and equipped with two KNIPEXtend interfaces for extensions
- with gripping zones for flat and round material, suitable for versatile use
- with cutting edges for soft and hard wire
- long cutting edges for thicker cables
- cutting edges additionally induction-hardened, cutting edge hardness approx. 60 HRC
Tarnija toote parameetrid
Height
22 mm
Length
167 mm
Product Group
Combination Pliers
Weight
223 g
Width
55 mm
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].