⚡ Rahulik meel igas olukorras – ostke varutoiteallikas ja vältige ootamatuid voolukatkestusi! Toiteplokid >
⚡ Vältige ootamatuid voolukatkestusi! Soovitame toiteplokid
LEMONA

Industrial module: analog input; -10÷70°C; ADAM-4000; 10÷30VDC ADVANTECH

Tootekood: ADAM-4017
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
400.93400.93
5+
372.89
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

400.93
2025-02-13 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-02-13 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval6 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Industrial module: analog input; -10÷70°C; ADAM-4000; 10÷30VDC ADVANTECH

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-106014
Bränd
NomNr
ADAM-4017

Tarnija toote kirjeldus

Industrial module: analog input; -10÷70°C; ADAM-4000; 10÷30VDC

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
ADAM-4017
Body dimensions
70x112x26mm
Electrical input 1 parameters
±1V
Enclosure material
ABS
Interface
RS485 x1
Kind of input 1
analogue
Manufacturer
ADVANTECH
Manufacturer series
ADAM-4000
Mounting
on panel
Number of inputs
8
Number of ports
1
Operating temperature
-10...70°C
Supply voltage
10...30V DC
Type of industrial module
analog input
Brand
ADVANTECH
Supplier's product code
ADAM-4017
Product ID
U-106014
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].