💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Heatsink: moulded; LED; black; H: 70mm; 1.35K/W; aluminium; anodized FISCHER ELEKTRONIK

Tootekood: SK/LED/R/80/SA
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
79.7679.76
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

79.76
2025-05-07 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-05-07 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval1 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Heatsink: moulded; LED; black; H: 70mm; 1.35K/W; aluminium; anodized FISCHER ELEKTRONIK

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-325554
NomNr
SK/LED/R/80/SA

Tarnija toote kirjeldus

Heatsink: moulded; LED; black; H: 70mm; 1.35K/W; aluminium; anodized

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
SK/LED/R/80/SA
Application
LED
Colour
black
Diameter
80mm
Height
70mm
Manufacturer
FISCHER ELEKTRONIK
Material
aluminium
Material finishing
anodized
Thermal resistance
1.35K/W
Type of heatsink
moulded
Brand
FISCHER ELEKTRONIK
Supplier's product code
SK/LED/R/80/SA
Product ID
U-325554
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].