💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Heatsink: extruded; grilled; BGA; black; L: 47.5mm; W: 47.5mm; HSF Wakefield Thermal

Tootekood: HSF-48-40-B-F
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-4
123.42123.42
5-9
116.56
10-19
109.71
20-24
95.99
25+
89.14
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

123.42
2025-03-10 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-03-10 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval13 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Heatsink: extruded; grilled; BGA; black; L: 47.5mm; W: 47.5mm; HSF Wakefield Thermal

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-2164337
NomNr
HSF-48-40-B-F

Tarnija toote kirjeldus

Heatsink: extruded; grilled; BGA; black; L: 47.5mm; W: 47.5mm; HSF

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
HSF-48-40-B-F
Application
BGA
Colour
black
Heatsink shape
grilled
Height
39.5mm
Length
47.5mm
Manufacturer
Wakefield Thermal
Manufacturer series
HSF
Material
aluminium
Material finishing
anodized
Thermal resistance @200 LFM
0.72°C/W
Type of heatsink
extruded
Width
47.5mm
Brand
Wakefield Thermal
Supplier's product code
HSF-48-40-B-F
Product ID
U-2164337
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].