💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

HEAT SHRINK TUBING, 0.047IN ID, PO, BLACK, PK OF10 6IN PIECES

Tootekood: FP301-3/64-6-BLACK-10 PCPKS
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
3M
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
14.5214.52
10-24
13.95
25-49
12.86
50-99
12.14
100-249
11.61
250+
10.23
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

14.52
2025-05-14 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-05-14 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

SaadavalSaadaval

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

3M
HEAT SHRINK TUBING, 0.047IN ID, PO, BLACK, PK OF10 6IN PIECES

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-1547068
Bränd
NomNr
FP301-3/64-6-BLACK-10 PCPKS

Tarnija toote kirjeldus

HEAT SHRINK TUBING, 0.047IN ID, PO, BLACK, PK OF10 6IN PIECES; Shrink Ratio:2:1; I.D. Supplied - Imperial:0.046"; I.D. Supplied - Metric:1.169mm; Shrink Tubing / Boot Colour:Black; Length - Imperial:6 27W3130

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
FP301-3/64-6-BLACK-10 PCPKS
Brand
3M
Supplier's product code
2368054
Product ID
U-1547068
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].