💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Heat shrink sleeve; 2: 1; 3.2mm; L: 10m; grey; cardboard packaging HELLERMANNTYTON

Tootekood: HIS-3.2/1.6-GY
no gallery
no gallery
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-2
31.73
3-4
29.96
5+
28.22
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

31.73
2024-10-04 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-10-04 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval79 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Heat shrink sleeve; 2: 1; 3.2mm; L: 10m; grey; cardboard packaging HELLERMANNTYTON

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-205066
NomNr
HIS-3.2/1.6-GY

Tarnija toote kirjeldus

Heat shrink sleeve; 2: 1; 3.2mm; L: 10m; grey; cardboard packaging

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
HIS-3.2/1.6-GY
Brand
HELLERMANNTYTON
Supplier's product code
HIS-3.2/1.6-GY
Product ID
U-205066
#Promotion
hellermanntyton_202407_lp
Additional information
<i><b>more products from this series available on www.tme.eu</b></i>
Colour
grey
Diameter after shrinking
1.6mm
Kind of package
cardboard packaging
Length
10m
Manufacturer
HELLERMANNTYTON
Material
crosslinked polyolefin POX
Min. diameter before shrinking
3.2mm
Shrinking ratio
2:1
Type of cable accessories
heat shrink sleeve
Unit price
Yes
Wall thickness
0.5mm
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].