⚡ Rahulik meel igas olukorras – ostke varutoiteallikas ja vältige ootamatuid voolukatkestusi! Toiteplokid >
⚡ Vältige ootamatuid voolukatkestusi! Soovitame toiteplokid
LEMONA

Heat shrink sleeve; 2: 1; 25.4mm; L: 5m; red; cardboard packaging HELLERMANNTYTON

Tootekood: HIS-25.4/12.7-RD
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-2
38.1738.17
3-4
35.86
5+
33.96
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

38.17
2025-02-13 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-02-13 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval9 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Heat shrink sleeve; 2: 1; 25.4mm; L: 5m; red; cardboard packaging HELLERMANNTYTON

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-205061
NomNr
HIS-25.4/12.7-RD

Tarnija toote kirjeldus

Heat shrink sleeve; 2: 1; 25.4mm; L: 5m; red; cardboard packaging

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Colour
red
Diameter after shrinking
12.7mm
Kind of package
cardboard packaging
Length
5m
Manufacturer
HELLERMANNTYTON
Material
crosslinked polyolefin POX
Min. diameter before shrinking
25.4mm
Shrinking ratio
2:1
Type of cable accessories
heat shrink sleeve
Wall thickness
0.9mm
Product code
HIS-25.4/12.7-RD
Brand
HELLERMANNTYTON
Supplier's product code
HIS-25.4/12.7-RD
Product ID
U-205061
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].