⚡ Rahulik meel igas olukorras – ostke varutoiteallikas ja vältige ootamatuid voolukatkestusi! Toiteplokid >
⚡ Vältige ootamatuid voolukatkestusi! Soovitame toiteplokid
LEMONA

Heat shrink sleeve; glueless; 2: 1; 32mm; transparent; polyolefine TASKER

Tootekood: GTB32016-TR
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (m)
1-149
8.688.68
150-299
7.89
300+
7.10
B2B

Min. kogus: 30

Mitmekordsus: 30

Kokku:

260.40
2025-02-14 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-02-14 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval60 m

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Heat shrink sleeve; glueless; 2: 1; 32mm; transparent; polyolefine TASKER

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-2207788
Bränd
NomNr
GTB32016-TR

Tarnija toote kirjeldus

Heat shrink sleeve; glueless; 2: 1; 32mm; transparent; polyolefine

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
GTB32016-TR
Brand
TASKER
Supplier's product code
GTB32016-TR
Product ID
U-2207788
Colour
transparent
Diameter after shrinking
16mm
Kind of package
reel
Manufacturer
TASKER
Material
polyolefine
Min. diameter before shrinking
32mm
Operating temperature
-55...125°C
Package contents
30m
Shrinkage temperature
100°C
Shrinking ratio
2:1
Type of cable accessories
heat shrink sleeve
Version
glueless
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].