⚡ Rahulik meel igas olukorras – ostke varutoiteallikas ja vältige ootamatuid voolukatkestusi! Toiteplokid >
⚡ Vältige ootamatuid voolukatkestusi! Soovitame toiteplokid
LEMONA

Heat shrink sleeve; glueless; 2: 1; 19mm; transparent; polyolefine RADPOL

Tootekood: RCH1-19/9.5X100-BB
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
RADPOL
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (m)
1-299
2.142.14
300-499
2.01
500-999
1.88
1000-1999
1.77
2000+
1.69
B2B

Min. kogus: 100

Mitmekordsus: 100

Kokku:

214.00
2025-02-17 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-02-17 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval300 m

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

RADPOL
Heat shrink sleeve; glueless; 2: 1; 19mm; transparent; polyolefine RADPOL

Tehnilised andmed

Laokood
U-3089205
Bränd
NomNr
RCH1-19/9.5X100-BB

Tarnija toote kirjeldus

Heat shrink sleeve; glueless; 2: 1; 19mm; transparent; polyolefine

Tarnija toote parameetrid

Product code
RCH1-19/9.5X100-BB
Brand
RADPOL
Supplier's product code
RCH1-19/9.5X100-BB
Product ID
U-3089205
Colour
transparent
Diameter after shrinking
9.5mm
Kind of package
reel
Manufacturer
RADPOL
Material
polyolefine
Min. diameter before shrinking
19mm
Operating temperature
-55...125°C
Shrinkage temperature
115°C
Shrinking ratio
2:1
Type of cable accessories
heat shrink sleeve
Version
glueless
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].