💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? Saatke palun oma soov e-maili aadressile [email protected]
💼 Kas soovite saada meie ärikliendiks? [email protected]
LEMONA

Heat shrink sleeve; 3: 1; 3mm; L: 200mm; brown; 10pcs. HELLERMANNTYTON

Tootekood: HIS-3-BAG-3/1-BN
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (package)
1-9
10.1910.19
10+
9.70
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

10.19
2025-05-02 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-05-02 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval10 package

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Heat shrink sleeve; 3: 1; 3mm; L: 200mm; brown; 10pcs. HELLERMANNTYTON

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-205101
NomNr
HIS-3-BAG-3/1-BN

Tarnija toote kirjeldus

Heat shrink sleeve; 3: 1; 3mm; L: 200mm; brown; 10pcs.

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
HIS-3-BAG-3/1-BN
Brand
HELLERMANNTYTON
Supplier's product code
HIS-3-BAG-3/1-BN
Product ID
U-205101
Colour
brown
Diameter after shrinking
1mm
Length
0.2m
Manufacturer
HELLERMANNTYTON
Min. diameter before shrinking
3mm
Quantity in set/package
10pcs.
Shrinking ratio
3:1
Type of cable accessories
heat shrink sleeve
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].