⚡ Rahulik meel igas olukorras – ostke varutoiteallikas ja vältige ootamatuid voolukatkestusi! Toiteplokid >
⚡ Vältige ootamatuid voolukatkestusi! Soovitame toiteplokid
LEMONA

Cable gland; M16; 1.5; IP68; brass; Body plating: nickel HUMMEL

Tootekood: HUMMEL-1628160050
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-9
32.7732.77
10-49
30.04
50+
26.40
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

32.77
2025-02-13 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-02-13 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval50 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Cable gland; M16; 1.5; IP68; brass; Body plating: nickel HUMMEL

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-1874887
Bränd
NomNr
HUMMEL-1628160050

Tarnija toote kirjeldus

Cable gland; M16; 1.5; IP68; brass; Body plating: nickel

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Supplier's product code
HUMMEL-1628160050
Product ID
U-1874887
Body material
brass
Body plating
nickel
Cable external diameter
5...10mm
Conform to the norm
ATEX II 2G Ex db eb mb IIC T6 Gb
Gland thread
M16
IP rating
IP68
Kind of thread
metric
Manufacturer
HUMMEL
Manufacturer series
HSK-MZ-Ex-d
Operating temperature
-60...105°C
Thread pitch
1.5
Type of cable accessories
cable gland
Brand
HUMMEL
Product code
HUMMEL-1628160050
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].