⚡ Rahulik meel igas olukorras – ostke varutoiteallikas ja vältige ootamatuid voolukatkestusi! Toiteplokid >
⚡ Vältige ootamatuid voolukatkestusi! Soovitame toiteplokid
LEMONA

Clip-on probe; pincers type; 2A; 60VDC; red; Grip capac: max.3.5mm HIRSCHMANN T&M

Tootekood: KLEPS3ST-RT
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-2
9.349.34
3-9
8.27
10-29
7.17
30+
6.34
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

9.34
2025-02-17 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-02-17 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval5 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Clip-on probe; pincers type; 2A; 60VDC; red; Grip capac: max.3.5mm HIRSCHMANN T&M

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-227899
NomNr
KLEPS3ST-RT

Tarnija toote kirjeldus

Clip-on probe; pincers type; 2A; 60VDC; red; Grip capac: max.3.5mm

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
KLEPS3ST-RT
Product ID
U-227899
Colour
red
Current rating
2A
Engineering PN
973592101
Grip capacity
max. 3.5mm
Kind of clip-on probe
pincers type
Manufacturer
HIRSCHMANN T&M
Max. contact resistance
:30mΩ
Operating temperature
-25...100°C
Overall length
52mm
Rated voltage
60V DC
Socket size
0.64mm
Type of test accessories
clip-on probe
Brand
HIRSCHMANN
Supplier's product code
KLEPS3ST-RT
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].