💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? Kirjutage [email protected] aadressile
💼 Kas soovite saada meie B2B kliendiks? [email protected]
LEMONA

Capacitor: polypropylene; 330pF; 4.5x6x7.2mm; THT; ±2.5%; 5mm WIMA

Toote kood: FKP2-330P/100
no gallery
no gallery
Wima
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-99
0.41
100-999
0.31
1000-2999
0.25
3000+
0.21
B2B

Min. kogus: 10

Mitmekordsus: 10

Kokku:

4.10
2024-07-11 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2024-07-11 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval1610 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

4,50 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Wima
Bränd
Capacitor: polypropylene; 330pF; 4.5x6x7.2mm; THT; ±2.5%; 5mm WIMA

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-189585
Bränd
NomNr
FKP2-330P/100

Tarnija toote kirjeldus

Capacitor: polypropylene; 330pF; 4.5x6x7.2mm; THT; ±2.5%; 5mm

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
FKP2-330P/100
Body dimensions
4.5x6x7.2mm
Capacitance
0.33nF
Capacitor application
AC applications
Capacitors features
low, negative temperature coefficient
Climate class
55/100/56
Flammability rating
UL94V-0
Kind of material
flame retardant
Leads dimensions
L 6mm
Manufacturer
WIMA
Max. operating voltage
100V DC
Mounting
THT
Operating temperature
-55...100°C
Pulse resistance
1kV/μs
Terminal pitch
5mm
Type of capacitor
polypropylene
Tolerance
±2.5%
Brand
WIMA
Supplier's product code
FKP2-330P/100
Product ID
U-189585
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].