Lugupeetud kliendid! 24.02.2025 oleme suletud.
Lugupeetud kliendid! 24.02.2025 oleme suletud.
LEMONA

Tape: electrical insulating; W: 19mm; L: 25m; Thk: 0.13mm; green SCAPA

Tootekood: SCAPA-2702-19G
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (roll)
1-9
3.103.10
10-49
2.96
50+
2.79
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

3.10
2025-02-28 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-02-28 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval58 roll

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Tape: electrical insulating; W: 19mm; L: 25m; Thk: 0.13mm; green SCAPA

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-320423
Bränd
NomNr
SCAPA-2702-19G

Tarnija toote kirjeldus

Tape: electrical insulating; W: 19mm; L: 25m; Thk: 0.13mm; green

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
SCAPA-2702-19G
Brand
SCAPA
Supplier's product code
SCAPA-2702-19G
Product ID
U-320423
Adhesion to steel
1.8N/cm
Colour
green
Dielectric strength
40kV/mm
Elongation at rupture
180%
Kind of adhesive
caoutchouc
Length
25m
Manufacturer
SCAPA
Operating temperature
max. 90°C
Resistance to
corrosion
Shearing force
25N
Tape application
protection against demage
Tape features
self-extinguishing
Tape material
PVC film
Thickness
0.13mm
Type of tape
electrical insulating
Width
19mm
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].