⚡ Rahulik meel igas olukorras – ostke varutoiteallikas ja vältige ootamatuid voolukatkestusi! Toiteplokid >
⚡ Vältige ootamatuid voolukatkestusi! Soovitame toiteplokid
LEMONA

BME 280 Breakout - development board with temperature, pressure and humidity sensor - SKU27347

Tootekood: SBC-23655
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1+
19.0419.04
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

19.04
2025-02-18 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-02-18 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

SaadavalSaadaval

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

BME 280 Breakout - development board with temperature, pressure and humidity sensor - SKU27347

Tehnilised andmed

Laokood
U-3940317
Vöötkoodid
5055652927347
NomNr
SBC-23655

Tarnija toote kirjeldus

The BME280 module is an advanced sensor that combines the functions of measuring temperature, humidity and barometric pressure . Thanks to the use of the I2C communication interface , it requires a connection with only two pins. It measures temperature with an accuracy of ±1°C , humidity up to ±3% and pressure up to ±1 hPa , which makes it one of the most accurate sensors available on the market.

Tarnija toote parameetrid

Product code
SBC-23655
Brand
SB Components
Supplier's product code
SBC-23655
Product ID
U-3940317
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].