⚡ Rahulik meel igas olukorras – ostke varutoiteallikas ja vältige ootamatuid voolukatkestusi! Toiteplokid >
⚡ Vältige ootamatuid voolukatkestusi! Soovitame toiteplokid
LEMONA

Mat: bench; ESD; beige; L: 1.2m; Width: 0.6m; Thick: 2mm; 440°C ELME

Tootekood: ESDMAT-60X120BG
Foto on illustratiivne. Toote täpseid tehnilisi parameetreid vaadake kirjeldusest.
Bränd
Rohkem sarnaseid tooteid

Hinnapiirid

KogusHind KM-ga (tk)
1-2
98.2598.25
3-4
93.17
5+
88.67
B2B

Min. kogus: 1

Mitmekordsus: 1

Kokku:

98.25
2025-02-14 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kättetoimetamise tähtajad

2025-02-14 Kui tellite praegu on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev

Kaup tellitakse tarnija laost. Kui tarnijal ei ole võimalik tarnida kaupa näidatud kuupäevani, informeerime teid epostitsi.

Saadaval5 tk

Tarnija ladu

home delivery

Kulleriga koju

Kulleriga koju

Üle 25,00 €

(Tellimused kuni 1000 kgs)

Tasuta

25,00 €-le

(Tellimused kuni 1000 kgs)

5,00 €

Shipping parcel

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Kohaletoimetamine DPD pakiautomaatidele

Pärast kauba kullerile üleandmist teavitame teid sellest e-posti teel.Tellimused üle 25,00 € toimetatakse kohale tasuta.

3,50 €

Kauba kirjeldus

Mat: bench; ESD; beige; L: 1.2m; Width: 0.6m; Thick: 2mm; 440°C ELME

Kasulik informatsioon


Tehnilised andmed

Laokood
U-182878
Bränd
NomNr
ESDMAT-60X120BG

Tarnija toote kirjeldus

Mat: bench; ESD; beige; L: 1.2m; Width: 0.6m; Thick: 2mm; 440°C

Kasulik informatsioon

Tarnija toote parameetrid

Product code
ESDMAT-60X120BG
Colour
beige
Discharge time
<34 ms (5000V-50V)
Length
1.2m
Manufacturer
ELME
Mat features
sound-absorbent quality
Mat-to-earth resistance
5...500MΩ
Max ambient temperature
440°C
Related items
PRZEW-10/10-1.5
Resistance to
most of oils
Surface resistance
5...500MΩ
Thickness
2mm
Type of mat
bench
Version
ESD
Width
0.6m
Brand
ELME
Supplier's product code
ESDMAT-60X120BG
Product ID
U-182878
The information that supplier provides may differ from the actual product. If you noticed an error please let us know by email: [email protected].